1 Mayıs 2015 Cuma

Hafta Biterken...

       Bu hafta  havaların ısınması ile beraber   Nazın da  sağlığına  kavuşması   keyfimizi  yerine getirdi. Tüm hafta dışarıda olduğumuz için  fotoğraf makinesini taşıyamadım ,bu yüzden tüm fotoğraflar cep telefonu kamerasından :)


 Nazın üzerindeki beyaz tüllü simli eteğini 23 nisan için dikmiştim ama tüm hafta hasta yatınca giymek kısmet olmamıştı .Tülü iki kat olarak çalışırken astar olarak beyaz bir penye kullandım. Eteğin çok kabarmaması için fazla büzgü yapmadım . beline de orta kalınlıkta bir lastik koydum.



Çok sevmeme rağmen diker sinir krizi geçirdiğim şu file kumaşlarla yolum bu hafta bir kez daha kesişti .Yine pratik düşük kollu bir bluz dikmek için kumaşı biçtim ama henüz bitmedi . Yaka ve kol ağzında kalın bant yapmayı düşünüyorum . Detaylar ve bitmiş hali daha sonra  blogda olacak .




      Bu haftanın kombinleri maksi eteklerden oluşurken yine en büyük kurtarıcım topuzum oldu.Çok sevmeme rağmen uzun saç sıcak havalarda ne yazık ki tam olarak eziyete dönüşüyor.                    



Güzel bir hafta sonu olsun 
sevgiler  :)





5 yorum:

  1. Yasemincim geçmiş olsun Naz'a hava değişimleri çok etkiliyor çocukları antalya nasıl bilemiyorum ama buralar bir bak yaz gelmiş sonra birden kış havası kombiyi yaktım önceki akşam ben de hava birden soğuyunca. 41 kere maşaAllah naz'a görmeyeli büyümüş çok yakışmış etekleriniz yine çok güzel dikmişsin ellerine sağlık güzel günlerde giyinin

    YanıtlaSil
  2. bu kumaşı makina diker mi acaba? henüz yeni makina aldım bazı kumaşlarım da var bu tür selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu kumaş derken siyah file kumaştan bahsediyorsanız evet diker ben dikiyorum sürekli .

      Sil
  3. naz ın beyaz eteğinin dikiş aşamalarını anlatır mısınız?özellikle kemer kısmını nasıl diktiğiniz,lastik nerden geçirdiniz.acemiler için resimli detaylı lütfen elinize sağlık

    YanıtlaSil