3 Ağustos 2015 Pazartesi

Çok Pratik , Büzgülü Kız Çocuk Eteği

 Sıcaklar  , hastalık , koşturma derken temmuz bitmiş ağustosun ilk haftası olmuş bile . Yazı ve sıcağı sevmediğimi hep söylüyorum bu yazda benim açımdan pek bir şey değişmedi yazın bitmesi için gün sayıyorum diyebilirim . 


      Maliyeti sadece 2 tl olan büzgülü tül eteğimiz son dikişlerden . Kumaşını yine pazardan almıştım 


Pembe şifon- tül karışımı olan çift kat kumaşı geniş bir dikdörtgen biçiminde  kesip  büzgülerini eşit olarak yaydım. İç etek astarını rahat hareket etsin diye ince bir penye kumaştan kloş olarak yaptım. 


Etek  ağzına lastik koymak yerine aynı görevi gören dalgıç kumaşı kemer olarak kesip yedire yedire  etek ağzına diktim.  Daha öncede bu dalgıç kumaşları lastik olarak kullanmıştım .İnanın lastik gibi zamanla esneme durumu yok ve çok iyi toparlıyor :)  


  
                                   Uzun zaman önce aldığımız ama takı kutusunda unuttuğumuz Naz 'ın elma                                                                                                                      kolyesi ise rosegal ' dan                                             


                                                                 Siyah mavi desenli bluz ise burada.  


Sanırım artık evimi özledim. On güne kadar dönmeyi planlıyoruz . Ama Antalya o kadar sıcak ki sürekli değişik bahanelerle tatilimizi uzatıyoruz :)  Görüşmek üzere ,  mutlu günler ..

naz pembe etek  -   ben diktim 
naz elma kolye -  rosegal
siyah - mavi bluz  -  romwe


                                                                            instagram /  yasemin_uzunoglu


1 yorum:

  1. küçük prensesin eteğinin şeker gibi rengi ikinizinde güzel yüzüne yansımış :)minik iyi günlerde giysin kolyeside çok değişik ve şık..

    YanıtlaSil