29 Eylül 2014 Pazartesi

Son Yaptıklarım - Yeni Kumaşlarım

Son zamanlarda taşlarla toka- taç yapma işini çok sevdim. Bu tarz taçları lise dönemlerinde çok kullanırdım .Evde olan iri taşlardan çiçek yapıp sıcak silikonla keçe üzerine yapıştırdım. Çiçekli olan taçlardan iki tane yaptım birisi tabiki Naza :)



Aynı fotoğrafı geçen hafta instagramda  paylaşmıştım.Son diktiğim deri çantalardan kalan parçalardan yine Naza kendi isteği doğrultusunda fiyonk taç yaptım , bayramda takacakmış .



Eşime bir senedir neredeyse hiç bir şey dikemedim .Ayvalık pazarından aldığım bu haki yeşili çelik penyeyi ona ayırmıştım. Üzerine de kumaşın tonlarına uygun askeri bir aplike bulunca bluzu biraz hareketlendirdim.



Yine son diktiklerimden biri de uzun evaze kesim leopar hırka oldu .Kumaşım yine orta kalınlıkta sandy bir jarse.Detaylı resimleri yarın blogda bulabilirsiniz.



Bu hafta Ayvalık pazarından yine harika kumaşlar geldi.2 senedir alışveriş yaptığım Ayvalık perşembe pazarındaki Kamuran hanım beni o kadar iyi tanımış ki son gönderdiği kumaşlar gerçekten tam benlik. Kotlar,streç ağırlıklı kalın penyeler, trikolar, scuba kumaşlar son gelen paketten çıkan parçalardı.Parçaların hepsi çok büyük.


Özellikle bu ince scuba tarzı kumaşlar dıştan parlak , jarse bir görüntüsüne sahip olmasına rağmen  içleri pamuklu.Bu fuşyadan bir şeyler biçtim bile , merak edenler için söyleyeyim neredeyse 20 metreye yakın kumaşı kargo dahil çok uygun bir fiyata aldım.Kendisiyle iletişim kurmak isteyenler bana mail atabilir, ayrıca kumaşların resimlerini de görmeniz mümkün kendisi size yardımcı olacaktır.

                                                                      SEVGİLER


                                                       instagram / yasemin_uzunoglu




8 yorum:

  1. Taçlar güzel ve pratik olmuş. Eşinize diktiğiniz de çok hoş. Bu kadar kumaşın içinden nasıl çıkyorsunuz? Yakayı nasıl dikiyorsunuz anlatmışmıydınız daha önce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://yaseminindiktikleri.blogspot.com.tr/2013/12/pratik-cocuk-bluz-dikimi-2.html ve yine burada vardı bakabilirsiniz

      http://yaseminindiktikleri.blogspot.com.tr/2013/06/kolay-yazlik-bluz-dikimi.html

      Sil
  2. Bayram dönüşü iletişime geçeyim o zaman kendisiyle. Gerçi ayvalık yarım saat uzağımda ama gidilmeyince gidilmiyor işte. Sizin kumaşlar da harika :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mail atın telefonunu veririm :) kışlık çok güzel kumaşlar geliyor :)

      Sil
  3. yasemin hanım hergün sizi takip ediyorum. Kumaşçının tel istiyorum ama mailinizi şu an bulamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. yasemin hanım hergün sizi takip ediyorum.kumaşçının tel istiyorum ama şu an mailinizi bulamadım

    YanıtlaSil